kontorsstädning

Allt börjar med en städad arbetsplats

Allt börjar med en städad arbetsplats

Det är viktigt att ha snyggt och prydligt omkring sig, både hemma och på arbetet. Att ta beslut när det är stökigt kan vara svårt, och är för många väldigt stressande. En bra arbetsdag är när du kan fokusera på ditt arbete, få uträttat det du behöver och gå hem med vetskapen om att du kan vara nöjd med dagen. När du arbetar på kontor kommer det antagligen in besökare eller andra människor utifrån och det första intrycket är vad de får se. Ett städat kontor är inbjudande och hjälper till att stärka företagets rykte.

 

Vad kan en städfirma hjälpa till med?

Att anlita en städfirma kan vara klokt så att du kan koncentrera dig på dina egna arbetsuppgifter. De kan bland annat hjälpa till med dammsugning av golv och mattor, dammtorkning av alla fria ytor, tömning av papperskorgar och städning av toaletter. I lokaler där många människor vistas ofta är det bra om man har en regelbunden städning, annars riskerar det att bli väldigt smutsigt mellan gångerna. Under olika årstider kan det krävas mer eller mindre städning. På sommaren är det kanske mindre folk på kontoret, många är på semester och då kanske endast toaletter, kök och sopkorgar behöver ses över. Under vintern och hösten kan det krävas mer, eftersom det ofta är blött ute och man drar med sig mycket grus inomhus.

Att tänka på när man anlitar en städfirma

Som alltid när man anlitar ett företag vill man känna sig trygg. Vissa städfirmor erbjuder kvalitetsgaranti och försäkringsskydd. Behöver du hjälp med kontorsstädning i Stockholm finns flera firmor. Stockholms Allstäd AB är ett exempel på en städfirma som anpassar städningen efter behov. De kan erbjuda tjänster som fönsterputsning, vattning av blommor, golvrengöring och mycket annat. Deras anställda har också tystnadsplikt, en försäkran om att de tar sitt arbete –  och ditt på största allvar.