Modulhus

Att bygga snabbt och bygga snyggt

Att bygga snabbt och bygga snyggt

Är ni i behov av lokaler och det på en gång? Känner ni till att det går att bygga tillfälliga och även permanenta boenden med hjälp av modulhus? Det finns företag med mångårig erfarenhet i just skapande av modulhus. De har givetvis standardmoduler som står redo att rycka ut vid behov. Man kan hyra under en tillfällig period eller köpa – vilka är era behov? Många asylboenden skapas med hjälp av dessa smarta modulhus. De kan uppföras snabbt vid behov och är enkla att frakta bort när behov inte längre finns. Visst kan de se ut som baracker utifrån, men de är riktigt fina inomhus.

 

En stort behov av barnomsorg

Uppstår plötsligt ett extra stort behov av platser inom skola eller förskola i er kommun? Då är det en smart lösning att utöka era befintliga lokaler med temporära sidobyggnader som skapas med hjälp av modulhus. Lägre flygelliknande byggnader som kanske kan bli en snygg inramning av skolgården. Med hjälp av modulhus kan man snabbt skapa en byggnad som står stadigt och är riktigt genomtänkt för att passa er verksamhet. Modulerna går givetvis att anpassas invändigt och utvändigt efter era önskemål och behov. Till exempel vilken färg vill er förskola ha? Vilken inredning?

 

 

Att köpa med erfarenhet

När man handlar Modulhus från ett bolag som funnits länge i branschen köper man inte bara hus, utan även erfarenhet och trygghet. Ett bolag med mångårig erfarenhet har mängder av lösningar och ideer att presentera och de vet garanterat vad som funkar allra bäst. När ni väl har byggnaderna på plats är det bara att inreda och dekorera efter just era behov. Vad vill barnen ha när de kommer åter efter sommarlovet? Överraska med en helt ny byggnad som inretts för igenkänning och trygghet. Skapa utrymme för lek och lust. Bygg med modulhus och skapa för framtiden.