magasinering

Behåll allt du vill med magasinering

Behåll allt du vill med magasinering

Att använda sig av magasinering, eller Storage som det också kallas, är ett väldigt smidigt sätt att kunna behålla saker som man egentligen inte har plats för eller kan ta med sig dit man ska. Det kan till exempel vara så att man ska resa utomlands under en längre tid eller till och med flytta till ett annat land och ändå vill ha ett bohag kvar när man återvänder hem igen. Det kan också vara tillfällen då man flyttar till ett nytt hem som är mindre än boendet man haft tidigare. Då är magasinering en mycket bra lösning om man vill slippa göra sig av med det som inte får plats i nya bostaden. 

Vad man än har tänkt att magasinera så är det klokt att packa sakerna på ett bra sätt. När man packar i kartonger så är det viktigt att märka upp dom tydligt med innehållet för att göra det så enkelt som möjligt om man behöver hämta något. Möbler kan vara bra att plasta in eller skydda med dämpning på ömtåliga ställen. 

När man väljer var man ska magasinera så är det viktigt att kolla upp att det är ett seriöst företag som har magasin med värme, larm och försäkring. Man ska kunna känna sig trygg med att sakerna är i säkert förvar tills man behöver dem igen.

Om man är i behov av Storage i Uppsala, med just de kvaliteterna, så bör man kontakta Flyttharry. Flyttharry är ett flyttföretag som erbjuder magasinering och lagring, kontorsflyttar, företagsflyttar, bohagsflyttar, emballering, packning och uppackning, tunghantering (alltifrån pianon till hissmotorer), arkivflyttar, monteringsarbeten, avveckling av verksamhet samt återvinning. Flyttharry har ett magasin där man kan lagra allt möjligt från bohag till stora föremål som inte får plats på företaget eller i hemmet. Magasinering kan ske under kortare eller längre tid, allt efter kundens behov.