Modulhus

Boka ett eget modulhus

Boka ett eget modulhus

Har du behov av ett mer tillfälligt hus? Det kanske är en tillfällig topp av elever på skolan eller förskolan. Du kanske har en större byggnation eller renovering privat som ska utföras och behöver kunna erbjuda en bra och stabil plats för de som ska arbeta med byggnationen och allt som hör därtill. Eller så kanske du själv behöver kunna bo någonstans på din egen tomt under tiden som renoveringen eller byggnationen pågår vid sidan om, där du bor.

Med ett modulhus kan du skapa precis det du vill och när du vill det. Ett modulhus är ett hus i delar som ett pussel, där du själv kan välja hur du bygger ihop modulerna till det hus du behöver och önskar dig. Därför har det blivit mycket populärt att använda modulhus vid såväl mer tillfälliga som mer långvariga behov. Det kan vara som kontor, lager, djurvård, föreningshus, sjukvårdslokaler, skolor och alla möjliga andra som behöver en bra extra yta.

 

 

Boende eller rastlokaler

Modulhus används vanligast för något slags tillfälligt nyttjande där skolbarn behöver lektionssalar eller byggarbetare behöver en plats att äta, gå på toaletten och byta om. Men det finns också många tillfällen när man kan använda modulerna till mer långvariga funktioner som exempelvis boende. I de fallen så är det också mest vanligt att det rör sig om mer kortvariga och enkla lösningar som studentboenden eller flyktingförläggningar.

Men idag finns det också de som köper in modulhus för att skapa permanenta lösningar privat. Många använder modulhus som gäststugor, tonårsboende eller för uthyrning under längre tid. Det enda som behövs är att bättra på isoleringen, lägga ett vanligt tak samt ändra lite i ytskiktet på insidan, så har du ett extra boende som dessutom kan vara mycket billigt att skapa. Vissa har till och med byggt stora villor eller hela fritidshus, med hjälp av moduler.