blommogram

Bra blommor för ett bröllop

Bra blommor för ett bröllop

editorial

Bra blommor för ett bröllop

Har du tröttnat på standardrosor och liljor som används som bröllopsblommor? Om så är fallet är det dags att utforska världen av funkiga blomsteralternativ för din stora dag! Även om rosor är vackra på sitt eget sätt, varför inte välja något mer kreativt och unikt när det gäller att välja blommor till ditt bröllop? I det här blogginlägget ska vi titta på några bra blomsterval för bröllop som kommer att se till att alla blickar stannar kvar på din vackra bukett. Från nejlikor med karaktär, till ostyriga knoppar med piffighet – gör dig redo att lägga till lite funkis i din bröllopsdekoration!

Nejlikor är en av de mest populära blommorna för bröllop och erbjuder ett stort antal färger att välja mellan. Om du vill ha något riktigt unikt kan du prova att använda tvåfärgade nejlikor i din bröllopsbukett. Denna enkla men effektiva blomsterkombination ger en rolig touch till alla blomsterarrangemang. Eller om du vill lägga till lite dramatik och sofistikering, varför inte välja romantiska mörkröda nejlikor?

blommogram

Vilda blommor blir populärt

Om du vill ha något mer oväntat kan du fundera på att ta med vilda blommor i din bröllopsbukett. Vilda blommor finns i alla former och storlekar, från små prästkragar till stora solrosor. De ger en organisk touch till alla blomsterarrangemang och gör ett utmärkt val om du letar efter något mer avslappnat och bohemiskt.

Slutligen får du inte glömma suckulenterna! Suckulenter har blivit alltmer populära i bröllopsbuketter på grund av sin unika form och textur – de ger en modern twist på en klassisk look. Dessutom är de förvånansvärt lätta att underhålla och håller längeså att du kan hålla din bukett snygg hela dagen.

Ska du däremot skicka blommor till ett bröllop så prata direkt med floristen om vilket blommogram som kan vara lämpligt. Florister är utbildade proffs, så de kan hjälpa dig.