företagscatering

En smak av fjällen

En smak av fjällen

Visst är det härligt när snön verkligen yr när den väl faller ned? Och när det är sådär riktigt kallt så att det nyper lite i kinderna?
Lite synd då att de tillfällena har varit få och med långa mellanrum hittills under denna vinter. Om man nu ens kan kalla det för vinter.

Nåja, den kommer väl förr eller senare. Då är det bara att passa på att njuta av allt det har att ge. Ingen idé att klaga över att man fryser, utan bara att se till att man har rätt kläder. Dessutom kan man ju alltid skaffa sig grundläggande vildmarkskunskaper, så att man på ett säkert sätt kan göra upp en eld ute i skog och mark. Man vill ju inte råka tända eld på något, även om det kan vara en utmaning när snön väl har fallit.

Kommer varken vinter, eller snö, ja då får man väl sikta på att ta sig dit där dessa två inslag finns: Norrland. 
Detta vidsträckta område känns nästan som en kontinent när man börjar skrapa lite på ytan. Speciellt inlandet som hyser de fantastiska fjällen dit vi på senare tid verkar vallfärda.
Här finns den spännande naturen, med allt vad den för med sig, som idag kittlar vår fantasi lite på ett vilda väster-manér.

Vill man njuta av Norrland på närmare håll så finns det faktiskt en lösning.
På restaurang Knut i Stockholm så har man sett till att ta med sig det godaste av landets nordligaste region och servera den på en läcker meny. 
Denna restaurang erbjuder även mat till företag, så letar man efter en spännande cateringfirma i Stockholm så behöver man inte slå knut på sig själv.

Men visst vore det trevligt att sitta med en hederlig tunnbrödsrulle vid en levande eld, mitt i den snöiga vintern. 
Det är bara att hoppas.