guide

Få svar på alla dina frågor om analsex

Få svar på alla dina frågor om analsex

För vissa är bara tanken på att innefatta ändtarmen i några som helst sexuella aktiviteter totalt avskräckande och inte alls på tapeten. Men för de flesta finns det nog en spänning och en nyfikenhet i varierande grad. Hur ska man egentligen göra om man bestämmer sig för att börja utforska den öppning som tidigare endast varit avsedd för andra behov än sexuella lustar? Oavsett hur sparsmakad sexualundervisningen i skolan oftast är, så kommer de allra flesta underfund med hur man bäst har penetrerande sex i en vagina eller utför oralsex. Men ibland kan man önska en guide för andra upptäckter.

 

Vad är egentligen sant eller falskt angående analsex?

Analsex är något det pratas mindre om och när det väl pratas om det görs det ofta i stora ord om hur farligt det är och vilka risker det finns. En vanlig myt som basuneras ut är att man blir slapp i analen av “för mycket analsex”. Det är faktiskt inte sant. Ja, det finns risker vid analsex, men det handlar främst om okunskap. Det gäller att man tar det försiktigt och att samtycke finns. Bristningar i ringmuskeln kan uppstå om objekt förs upp med våld. Väljer man att läsa på i en guide så kan man på ett säkert sätt ha analsex och få njuta på ett helt nytt sätt. 

 

 

Det finns en guide i analsex för den nyfikne

Därför är analsex guiden så viktig. En guide kan ge den nyfikna svaret på alla frågor. Hur bör man gå tillväga? Måste man använda glidmedel? Kan kvinnor verkligen njuta av analsex? Kan man bli gravid av analsex? Kan man få könssjukdomar av analsex och kan det mytomspunna “baksuget” verkligen uppstå? Räta ut alla dessa frågetecken och få all den information du behöver. Gör man detta på rätt sätt ska anala samlag givetvis inte vara smärtsamma.