Konditori

Fika på konditori är njutning

Fika på konditori är njutning

Att sitta på ett konditori med en kopp kaffe och något nybakat är en verklig lyx i vardagen. Det kan vara lika härligt att sitta ensam och kanske läsa en bok, som med en god vän eller en partner. Oavsett om det är ett snabbesök på kafferasten en vardag eller en riktig långsittning på helgförmiddagen ger konditoribesöket en härlig känsla. Den som vill ha kaffe eller te brukar ha flera sorter att välja på och den som föredrar en kyld dryck kan också hitta något gott att dricka.

 

Varierat utbud som passar alla

Det allra viktigaste är att bakverken är färska och goda. Det får gärna smaka hembakat. Utbudet varierar förstås från konditori till konditori och många har sina egna specialare i sortimentet. Såväl bullar som småkakor och bakelser brukar alltid finnas i ett antal olika varianter. Vissa saker finns bara under en begränsad tid. Det gäller sådant som semlor och vissa andra bakelser, något som kan göra just de bakverken lite extra speciella att mumsa på. Även goda limpor och frallor brukar finnas. Allt för att alla ska kunna hitta det just de gillar.

 

 

Möjlighet att köpa med det man vill ha

Det är ju inte alltid det finns tid och möjlighet att sitta ner och ta en fika inne på konditoriet. Då passar det fint att istället köpa med sig bröd eller sötsaker att avnjuta hemma lite senare, eller varför inte bjuda sina kollegor på jobbet på en riktig gofika? Till födelsedagar eller annat firande kan man beställa tårtor från många konditorier. Det är ett bra sätt att garantera att kunna uppvakta någon med en lika vacker som välsmakande skapelse. Den som vill besöka ett Konditori i Huddinge kan exempelvis välja Två bagare. Där går det fint att sitta ned och fika eller ta med kaffe och fikabröd i farten.