förslutare

Förslutaren gör det enklare

Förslutaren gör det enklare

Armarna och fingrarna är helt slut efter en dag på jobbet. Man ska vara tacksam över att man har ett jobb, men man kunde önskat att det inte var så tungt. Det är inte fysiskt tungt, men det tar ändå tungt på kroppen. Antagligen då man står och gör samma rörelser om och om igen. Men vill man ha nöjda kunder och ett företag man lyckas med, så är det bara att bita i det sura äpplet och göra det. 

I en stor hög ligger kartongerna där, de bara väntar på att bli använda. Först ska man bära upp dem. I början tog det lång tid innan man satte ihop kartongen. Men nu har man fått till en smidigare teknik. Trots det går det inte att undvika att skära sig lite på kartongkanterna, men det hör till. 

När kartongerna står upp ska de fyllas med de saker kunderna har köpt. Man försöker göra det fint så kunderna blir positivt överraskade när de får hem det. När allt är instoppat, då ska kartongerna förslutas. Igen kommer man till vikande av kartong. Och dessutom behöver man använda något till förslutandet. 

 

 

Eller så gör du såhär

Slit inte ut kroppen i onödan. Istället för att ni ska stå där timme efter timme och packa upp kartong och försluta, så låt maskinen göra det. Med hjälp av en kartongresare och förslutare har du en smidig produktionslinje som löser det mesta själv. Hur smidigt låter inte det?

Ställ själv in hur snabbt maskinen ska arbeta. Den försluter på det viset du önskar. Ska det vara med lim eller kanske tejp? Det viktiga är att det sitter som det ska. Alla företagare bör göra sig själv tjänsten och skaffa en förslutare. Arbetet kommer bli så mycket enklare och ni kan fokusera på annat medan den gör sitt jobb.