affischer

Förstärk årets säsonger med snygga affischer i hemmet

Förstärk årets säsonger med snygga affischer i hemmet

För den som tycker om att förändra och förnya sitt hem med jämna mellanrum är affischer den perfekta väggdekorationen. Genom att rama in affischer får man lika fin dekoration som äkta tavlor ger och man kan köpa många olika motiv utan att behöva bli ruinerad på kuppen. För den som till exempel tycker om att variera väggdekoration efter årstid går det att köpa passande motiv och smidigt förvara dem som inte används i en garderob eller ett förråd. 

Inred hemmet efter årstid

Det är ganska vanligt att färgerna förändras i ett hem beroende på om det är vinter eller sommar utanför fönstret. Förutom veckorna (eller månaderna) då julpyntet är uppe så kan vintern locka till lite varmare inredning med tunga textilier, många ljuskällor och fylliga kulörer. Till sommaren är det däremot vanligare med kallare färger, färre plädar och kuddar samt tunna gardiner i fönstren som släpper igenom det härliga ljuset. 

Glöm inte väggdekorationerna

För att förstärka känslan av årstiderna kan det vara snyggt att även variera väggdekorationerna. Färgstarka motiv eller vinterlandskap kan göra en tydlig markering att det är vinter, medans lite enklare motiv i ljusa färger gör sig bra då soltimmarna ökar i antal. Affischer med blommor, gröna skogar och stränder kan dock passa året om. Ofta handlar det om att välja affischer som förmedlar en känsla som man vill ha i sitt hem. 

Motiv för årets alla dagar på en och samma plats

Hos sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html hittar du affischer med motiv som passar olika smaker och stilar. Det finns affischer med söta motiv som passar riktigt bra i barnrummet, vackra natur motiv som är underbara att vakna upp till på morgonen samt affischer med texter som passar där du kan behöva lite extra motivation. Du kan även hitta allt från en höstskog och eleganta blommotiv i olika färger till affischer med abstrakt konst.