Flyttfirma

Från drömmar till handling

Från drömmar till handling

Såhär i början av det nya året är det ett bra tillfälle att blicka framåt och fundera på vilka planer som du vill se bli verklighet. Eftersom det är så många som drar igång förverkligandet av nyårslöften så har vi alla lite medvind genom kollektivet.

Hemligheten är förstås att tillhöra den mindre skara människor som faktiskt också lyckas med att uppfylla önskningar och planer. För en dröm utan en plan kommer aldrig att vara något annat än en dröm.

I år är det ju också lite speciellt eftersom det inte bara är ett nytt år, utan även ett nytt decennium. Det innebär att det känns lite extra inför att planera för vad som ska ske i ett längre perspektiv. Därför behövs det också lite extra starka viljemuskler för att förverkliga dessa planer.

Se till att skriva ned det du vill få ut av den kommande tiden. Oavsett hur kort eller långt perspektivet är.
Skriv för allt del för hand, det ger det hela lite mer känsla jämfört att skriva i ordbehandlingsprogrammet på datorn.
Sätt sedan upp lappen någonstans där du antingen kan komma åt den lätt eller där du faktiskt kan se den tydligt. Då blir det lätt för dig att påminna dig om ditt ”avtal” med dig själv. Kanske inspirerar du även andra till att våga ta tagit i sina planer.

Nästa steg är förstås att anteckna vilka steg som behövs för att du ska nå dina drömmar.

Är det till exempel så att du ska flytta så kan du redan nu boka in hjälp på https://www.flyttfabriken.se/. Att prokrastinera, skjuta upp saker och ting , är alla planers värsta fiende. Men agerar du kraftfullt och med beslutsamhet redan nu så kommer du att klara att dräpa denna drake.

Saken med att uppnå ett mål är att det ger luft under vingarna till att uppnå nästa, och nästa, och nästa…