elbesiktning

Ge badrummet lite kärlek

Ge badrummet lite kärlek

Badrummet är lite av en underskattad plats hos de flesta av oss. Nu kan det vara ett av de rum som vi spenderar minst tid i när vi väl är hemma, men det behöver inte betyda att det ska behandlas styvmoderligt.

Tänk på att ett badrum också får med liv om det finns växter i det. Det är faktiskt en av de mer enkla greppen som du kan ta till för att skapa lite mer dynamik bland alla vita ytor. Kom ihåg att välja en växt som inte kräver så mycket sol om ljusinsläppet i rummet är begränsat.

En annan sak som man kan göra för att öka på trevnaden i badrummet är att ta in en tavla eller ett fotografi.
Här kanske det är främst att tänka ”vackert landskap” framför porträtt på familjen. Badrummet innehåller ju oftast också en toalett, och ingen vill väl känna sig uttittad när man väl sitter på porslinstronen.

En tredje sak är att installera lite fina spotlights, och kanske även ett litet högtalarsystem.
Framför allt är detta riktigt mysigt på vintern. Då kan man passa på att ta sig att varmt kvällsbad efter en aktiv eftermiddag ute i kylan. Med stämningsfullt ljus, och lite skön och soft musik kan man gå på spa utan att någonsin behöva lämna sitt hem.

Nappar du på det sistnämnda så är det bäst att hyra in proffsen, så att saker blir rätt från början.
Genom https://www.nordstromel.se/ kommer du i kontakt med gedigna hantverkare som har full koll på läget. Badrum och toaletter är de rum som kräver extra hög noggrannhet vid installation på grund av vätan.

När personalen från Nordström El väl är färdig så behöver du bara koka upp en god kopp te och sedan sjunka ned i det sköna badet.
Plötsligt är decemberkylan som bortblåst.