Hotell nära arlanda

Gör din resa bekväm och enkel

Gör din resa bekväm och enkel

Avgår ditt flyg obekvämt tidigt på morgonen? Gör då resan ännu mer bekväm och boka in en natt på ett hotell nära Arlanda. Slipp att fråga vänner eller familj om skjuts till flygplatsen kl 02.45 och få istället några extra timmars sömn innan det är dags att ge sig av. Det finns flera hotell runtom Arlanda med olika erbjudanden som passar både den ensamma resenären och gruppresor. Till exempel finns Park Airport Hotel endast fem minuter från Arlanda och 30 minuter från Stockholm City.

 

Flera fördelar med flygplatshotell

Förutom tidiga morgnar eller sena kvällar finns det flera skäl till att boka in sig på ett hotell nära Arlanda. Behöver du till exempel köra bil till flygplatsen kan du få långtidsparkering på hotellet till vettiga priser under tiden du är borta. Med en restaurang anpassad till flygtider öppnar frukostbuffén många gånger tidigare så att resenären ska hinna med att få lite mat i magen innan resan. Skulle man lika så ha många timmars väntan mellan två flyg kan det vara skönt att ta sig till ett hotell för en tupplur eller fräscha upp sig med en dusch. 

 

 

Konferensdags? Inga problem!

Har ni kollegor utspridda runtom i Sverige? Eller kanske till och med runtom i hela världen? Håll då er konferens på ett hotell nära flygplatsen. Många hotell erbjuder fina och fräscha lokaler som är perfekta för en jobbkonferens. Med restauranger på plats som erbjuder mat av högsta kvalitet är lunch och middag enkelt fixat och serveras på plats. Slipp att fastna i storstadstrafiken och betala dyra taxiresor för era influgna kollegor. Gör jobbresan så bekväm, smidig, och enkel som möjligt. När konferensen är över finns det möjlighet att mingla i hotellbaren, ta en runda i gymmet, och ibland till och med slappna av på spa-avdelningen. Den ultimata platsen för en produktiv konferens!