lagerhållning

Hitta plats för lagerhållning

Hitta plats för lagerhållning

editorial

Har din webbshop växt ur ert nuvarande lager? När du startade hade du kanske en plan för hur försäljningen skulle öka. Helt säkert kunde du förstås inte veta hur det skulle gå, men du hoppades på att det åtminstone inte skulle gå sämre än planen. Det gjorde det inte. Åren gick, och det visade sig att det till och med gick bättre. 

Tillbaka till nutid. Lagret som du trodde skulle vara tillräckligt stort en lång tid framöver är nu för litet. Det behövs mer plats. Frågan är bara hur mycket. Det gamla lagret är ju bara lite för litet nu, men om webbshopens försäljning fortsätter att öka kommer det snart behövas mycket mer plats. Men det finns ju inga garantier för att ökningen sker, och i värsta fall står du där om ytterligare några år och har betalat en onödigt dyr lagerlokal i flera år. Och det enbart för att slippa flytta lagret onödigt många gånger. Det måste finnas ett bättre sätt.

 

 

Logistikföretag gör lagerhållningen mer flexibel

Som tur är så finns det alternativ till att lagerhålla sina varor i en egen lagerlokal. Det finns logistikföretag som erbjuder lagerhållning. Flexibiliteten är en stor fördel med att låta ett logistikföretag sköta lagerhållningen. Om behoven förändras är det mycket enklare att hyra mer eller mindre plats hos ett logistikföretag än att behöva leta ny lagerlokal.

Kanske har du just börjat fundera på det här med lagerhållning, eller så har du redan bestämt dig. Oavsett hur långt du har kommit i tankar och planer så kan det vara en god idé att ta reda på vilka alternativ som finns. Ett företag som erbjuder lagerhållning är Hillmers Logistik. Deras tjänster kan man läsa mer om på https://www.hillmerslogistik.se/tjaenster#lager. Förutom lagerhållning erbjuds även andra tjänster, så kanske kan du förenkla din verksamhet på ytterligare något sätt?