Köksluckor

Köksluckor med kvalitet och kulör

Köksluckor med kvalitet och kulör

När man inreder ett kök så är det viktigt att tänka på att det är ett rum i hemmet där man tillbringar mycket tid vilket gör att ytorna utsätts för hårt slitage och en hel del stänk. Genom att tänka långsiktigt och hållbart slipper man renovera och byta ut interiör i köket med jämna mellanrum och kan istället njuta av det under lång tid framöver.

Naturmaterial har fått ett stort genomslag när det kommer till det mesta inom inredning, så även i köket. Naturmaterial kan användas och matchas på många olika sätt som bidrar till att skapa olika atmosfärer i rummet. Man kan även arbeta med att framhäva material och färger som därmed sätter en personlig prägel. Naturmaterial ger möjlighet att skapa allt från elegans till en rustik look. Att använda sig av ek till exempel kan ge en varm känsla i köket och passar perfekt om man i övrigt har en minimalistisk inredningsstil. Efter att det har varit trendigt att inreda väldigt avskalat kommer nu en tid där färgglada ting tar plats. Att färgsätta sin kök med favoritkulören är något som allt fler vågar sig på. Grönt, blått och gult är de färger som dominerar just nu.  

Man behöver inte byta ut allt i köket för att få en ny look, det allra bästa är egentligen att återanvända delar som man redan har och bara uppdatera dom med nya färger eller detaljer. Man kan till exempel lämna in sina köksluckor för att få de slipade och omlackerade. Köksluckan AB är ett företag som lackerar om befintliga köksluckor, innerdörrar och garderobsluckor. De tvättar rent luckorna från fett samt spacklar och slipar dem. Sedan grundlackeras och mellan-slipas luckorna innan de topplackas i den kulör man önskar. Köksluckan AB har även ett fint sortiment av kvalitativa köksluckor från Woodrich och NordDesign om man trots allt vill satsa på nytt.