pumpservice - pumpar Landskrona

Köp alla dina pumpar i Landskrona

Köp alla dina pumpar i Landskrona

Tänk dig en leverantör som är både rutinerad servicepersonal, teknisk rådgivare och branschkunnig expert på en enda gång. Du kan få en sådan leverantör, som dessutom sätter dig som kund i centrum och som ställer upp direkt när du behöver få pumpar i Landskrona lagade eller installerade.

Boka in ett besök hos dig, så får du allt på plats utan krångel. En rutinerad leverantör klarar de flesta märken och pumptyper, även om du i din verksamhet hanterar kemiska ämnen som lut eller syror. Du kan också få tips om vilken pump som passar bäst till varje tillämpning du har.

Kvalitetsdelar och EU-standard

Har du tagit över en verksamhet och inte kollat upp alla delar noga, kan det behövas en översyn både när det gäller material och funktion. Tänk på att alla delar som byts ut ska ersättas med EU-godkända originaldelar. Du tjänar på att vara kvalitetsmedveten, och du får en driftsäker verksamhet som fungerar i längden.

Du kanske är rädd att det blir dyrt, men du sparar in både dyra servicetimmar och onödiga driftstopp om du håller anläggningen i fullgott skick. Din leverantör ska vara snabb, serviceinriktad och hålla vettiga priser, så att du känner att det är en pålitlig kontakt som du vill ha kvar länge.

Information om nyheter

Arbetsuppgifterna för en bra leverantör är inte bara att installera och serva, utan också att informera om nyheter som du kan ha nytta av att känna till. Det kan vara nya regler och normer, nya tekniska uppfinningar eller funktioner, nya fabrikat och modeller, ja allt sådant som du kanske inte har tid att kolla upp själv.

Din leverantör kan vara ditt bollplank som du konsulterar när det behövs och som är på plats utan att du behöver vänta. Du kan då förvänta dig snabba prisuppgifter och god service om du behöver någon reservdel direkt.