Sockervax

Lång vinter som aldrig tycks ta slut

Lång vinter som aldrig tycks ta slut

Det är lång, lång vinter. Kall är den också. Det känns som om den aldrig någonsin kommer ta slut. Det enda du längtar efter är soliga dagar på stranden, sanden mellan tårna och att exponera din bara kropp för solen och bli sådär härligt, friskt gyllenbrun. Och göra alla dina vänner och bekanta med sämre pigment så avundsjuka att de nästan spricker. Men det är ju förstås ett tag tills de temperaturerna närmar sig. Under dina kläder har du kanske odlat lite av en vinterpäls under dessa månader när ingen ändå ser dina ben eller någon annan intimare del av din kropp.

 

Sommar och bara kroppar

Men snart är vi där! Sommar, strandsäsong och plötsligt är bikini eller badbyxor klädkoden. Då vill du gärna göra dig av med vinterpälsen och låta solen steka dina ben i värmen istället. En eventuell sommarfling vill du ju inte heller ska gå igenom en hel djungel när ni blir romantiska med varandra. Ett sätt att avlägsna hår från kroppen är genom vaxning. Det känner du såklart till redan. Men är du lika bekant med den egyptiska, antika och hudvänliga metoden sockervaxning? Det är en vaxteknik med många fördelar, både för din kropp och för miljön.

 

 

Skönhet kommer inifrån

Sockervax kan användas på hela kroppen. Dessutom är det billigare och mindre smärtsamt än vanligt vax och skonsamt för din hud. Billigast är att blanda eget sockervax genom socker och citron, men du kan också beställa färdiga blandningar om du hellre vill det. Bland annat säljer bodyfashion.se sockervaxprodukter med snabb leveranstid. 

Ser du stranden framför dig? Fantastiskt! Du är snart där. Glöm ludna ben, glöm tjocka jackor och ihållande regn. Säg istället hej till lena, mjuka och hårfria ben, sommar, sol och semester! Man brukar säga att skönhet kommer inifrån. Inte minst inifrån burken med sockervax!