Hotell

Ladda batterierna med en minisemester

Ladda batterierna med en minisemester

Många lever idag ett hektiskt liv där det krävs mer och mer av oss och vi vill dessutom gärna visa upp våra perfekta liv på sociala medier. Vi ska konstant vara tillgängliga och vi får notifikationer från både jobbmejlen, instagram och den nya träningsappen som påminner oss om att inte glömma kvällens träningspass. Ibland behöver vi bara varva ner och ta oss tid för återhämtning. När tog du senast en minisemester, la ifrån dig mobilen och bara njöt av ett miljöombyte i en vacker omgivning? 

 

Låt någon annan ta hand om dig

Varför inte boka in dig på ett mysigt hotell i en ny stad där du kan njuta av aktiviteter som är återhämtning för dig och låta en uppmärksam hotellpersonal se till att du har allt du behöver under din vistelse?  Fundera över vilka kriterier som passar dig bäst, är du sugen på ett spahotell där du kan spendera majoriteten av tiden i en morgonrock eller vill du utforska en ny stad med hjälp av en riktig papperskarta? Kanske vill du bara placera dig i en mjuk hotellsäng och beställa mat via rumsservice hela vistelsen? Vårt egna avlånga land erbjuder fantastiska miljöer med härlig natur och olika vattendrag. Skulle det vara en kylig dag kan du alltid avsluta med en kopp varm choklad på det mysiga hotellet. Här har ni ett tips på ett mysigt hotell i Vimmerby.

 

 

Ge dig själv en present

Man borde unna sig några nätter på ett mysigt hotell lite oftare. Förutom ett miljöombyte, att få sängen bäddad och någon annan som fixar frukost åt en, så kan man upptäcka fantastiska små städer i vårt vackra Sverige. Ge dig själv en present och boka några mysiga hotellnätter i en stad du inte besökt förr. Eller varför inte göra som allt fler influencers och unna dig en staycation?