flakkåpa

Lägg locket på med en flakkåpa

Lägg locket på med en flakkåpa

editorial

Om du har en bil med ett flak på, som en pickup truck till exempel, så kan det vara dags att tänka på en stilig flakkåpa som kan skydda det du har där bak. Oavsett om du är rädd för att någon kan promenera förbi och bara ta det den vill ha från ditt flak eller om du vill skydda dig mot det skandinaviska klimatet så är en flakkåpa det du letar efter.

Flakkåpor finns i många olika utföranden och modeller så du kan garanterat hitta en modell som passar just dina behov. Flakkåpor med lucka eller med dörrar. Kåpor med högt till tak och kåpor med extra stora ramade rutor. Rutor utan ram för en lyxig look.

Din nya flakkåpa är av glasfiber och kommer självklart att komma med samma lack och färg som din bil. Något annat vore ju bara rent ut sagt korkat, inte sant? Om du nu prompt inte vill ha en annan färg. Då löses det med. Det kan vara roligt att dra till sig ögon av alla möjliga anledningar, inte sant?

 

image

 

Flakkåpor till alla märken

Oavsett vilken pickup truck du kör så kommer du att kunna hitta en flakkåpa som passar som handen i handsken. Vare sig du behöver en diskret vikbar eller en som blir som en extra hytt, du hittar en flakkåpa som kommer att lösa precis det du vill ska lösas. Skydd för dina verktyg och dina prylar eller möjlighet att kunna spendera en natt i bilen om du hamnat i en långvarig trafikstockning. 

En stilig och lyxig flakkåpa ser till att du är väl omhändertagen. Flakkåpor kommer med goda ventilationsmöjligheter, så om du nu går i tankar om att ta en lur där bak så är det inga problem. Du kommer att vakna upp trygg och säker under din nya flakkåpa.