Restaurang

Magin finns i Italien, och i Gävle

Magin finns i Italien, och i Gävle

Att låta livet bli blasé är lätt hänt. När tänkte du inte senast ”Jag har så tråkigt. Det finns inte någonting att göra här alls!”

Sanningen är ju såklart att det finns ett oändligt antal saker som går att göra vid varje given stund. Det gäller att skapa magi i sin vardag, annars är det lätt hänt att allt bara blir till en grå massa.

Ibland kan det ju faktiskt vara så att det verkligen inte finns någonting att göra där du befinner dig, alls. Då är det kanske dags att faktiskt börja se sig om efter nya jaktmarker. Det kan vara så att du har gjort det du ska där du befinner dig just nu, för att bli lätt filosofisk.

Som tur är så har du en hel värld som bjuder upp till dans. Varför inte passa på att utforska Europa med all sin varierande kultur? 
Att tågluffa är förstås ett alternativ och ett väl beprövat sätt att ta sig fram på.
Men kanske vill du djupdyka ned i ett land, stanna läng och lära dig språket.

Tänk dig att jobba i Italien med att odla oliver, eller varför inte jobba på en vingård? Det är garanterat mycket arbete, men också en fantastiskt möjlighet till att lära känna ett land.

Naturligtvis så erbjuder också Sverige en mängd med möjligheter om du inte känner dig kallad utomlands. Ibland kan det ju räcka med att besöka en restaurang i Gävle, specialiserad på viner, för att få en dos av exotiskt leverne. 
Ta med dig någon speciell till Verovin och se var samtalen öven en glas rött leder er.

Kanske bestämmer ni er för att faktiskt ge er av ut i världen tillsammans?
Eller ta något annat steg i er relation.

Hur som haver finns det alltid något att göra.
Låt inte dina tankar lura dig till att tro något annat.