brevvåg

Med en brevvåg blir det enkelt att frankera sina brev korrekt

Med en brevvåg blir det enkelt att frankera sina brev korrekt

Även om det mesta i dag sköts digitalt så finns det fortfarande många företag som är i behov av att skicka dokument via posten på en daglig basis. Företag som har dessa behov bör även se till att det finns goda rutiner för att säkerställa att det som skickas alltid kommer fram till mottagaren till rätt pris. Även om ett frimärke inte kostar så speciellt mycket pengar så kan det bli mycket i slutändan om man varje vecka frankerar ett kuvert med onödigt många frimärken. Detta kan enkelt undvikas med en brevvåg. 

Undvik onödiga extrautgifter 

Det är såklart inte heller bra att använda för lite porto på ett brev eftersom det leder till extra avgifter. Skickar man ett brev med för lite porto så ser PostNord till att det kommer fram till mottagaren, men de skickar även en faktura på felande porto plus en eftertaxeringsavgift till avsändaren. Skulle brevet sakna avsändare så får mottagaren istället anmodan om betalning. 

Brevvågar kan med fördel även användas i hemmet 

En brevvåg kan såklart också vara användbar för en privatperson som ofta skickar fysiska brev. Genom att väga brevet som ska skickas på en brevvåg får man fram dess exakta vikt och kan sedan läsa hur många frimärken det behöver i prislistorna som man kan hitta online gällande inrikes eller utrikes brev. En brevvåg kan även användas för att till exempel väga kryddor och andra lätta saker i hemmet.

Brevvågar med rätt funktioner 

Är man ute efter en brevvåg, oavsett om det är till hemmet eller företaget så kan man vända sig till Vågexperten. De är Skandinaviens största online-leverantör av vågar och mätutrustning. En brevvåg från Vågexperten möjliggör att man alltid kan frankera sina försändelser korrekt och vågarna i deras sortiment är robusta, användbara samt har snygg design. Vågarna är mycket användarvänliga eftersom de är lätta och logiska att använda. Det finns flera olika sorters brevvågar, vissa är enkla och okomplicerade för hemmabruk, andra erbjuder flera specialinställningar.