mitsubishi

Mitsubishi bilar till salu i Stockholm

Mitsubishi bilar till salu i Stockholm

Vallentuna Motor är auktoriserad återförsäljare av Mitsubishi bilar i Stockholm och man stoltserar med ett ypperligt sortiment av olika modeller. De säljer både nya och begagnade bilar av Mitsubishi och andra modeller och man utför såväl service som reparationer i sin verkstad där utbildad och godkänd personal för alla sorters arbeten på alla bilmärken jobbar. I Bilhallen hittar man massor av Mitsubishi modeller och det finns både nytt och begagnat att lägga vantarna på och här finns något för alla då man har bilar ur flera olika prisklasser. Vallentuna Motor tar även emot säljuppdrag från dig som kund och man köper även alla bilmodeller om man önskar bli av med sin bil direkt. Vid köp av bilar från Vallentuna Motor så får man alltid garantier och man har sedan starten 1995 alltid förmedlat trygghet och kvalitet till sina kunder.

Mitsubishi är ett av de stora och populära bilmärkena och deras SUV-modeller är väldigt populära. Hos Vallentuna Motor finns ett stor antal SUV:ar till försäljning och några av modellerna är Outlander, Eclipse, L200 och ASX. När man köper sin bil hos Vallentuna Motor så har de ofta kampanjer att erbjuda sina kunder och under kommande period så har man ett mycket trevligt erbjudande där man vid köp av en ny lagerbil eller begagnad bil så ingår det en 50 tums Samsung Smart TV i 4k UltraHD utförande.

Vallentuna Motor är en mycket seriös och pålitlig återförsäljare av Mitsubishi bilar och man erbjuder sina kunder massor av övriga tjänster som försäljning av reservdelar och tillbehör. Är det så att man skulle vilja leasa en bil så har man nu ett gyllene tillfälle att privatleasa en av marknadens hetaste laddhybrider i form av en Mitsubishi Outlander PHEV Business X med klimatsmart teknik. I leasingen ingår fri service, gratis försäkring och även gratis vinterdäck. Ta ett besök hos Vallentuna Motor eller kolla in hemsidan https://www.vallentunamotor.se/ för all information om bilarna.