fönster

Se till att fönstren på huset håller hög standard med hjälp av renovering eller byte

Se till att fönstren på huset håller hög standard med hjälp av renovering eller byte

editorial

Det är inte ovanligt att fokusera på utseende när det handlar om fönster. Många drömmer om stora fönsterpartier som släpper in massor av härligt ljus och nästan suddar ut gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljö. Andra vill ha vackra träfönster med spröjs som ger fastigheten ett klassiskt uttryck eller intressanta former på fönstren som gör huset unikt.

Det är dock viktigt att ha med sig att fönstren har stor inverkan på inomhusklimatet och det är därför viktigt att välja fönster av hög kvalitet och sköta underhåll av dem. Det är sådant som lönar sig i längden. 

Välj högkvalitativa fönster och se till att underhålla dem 

Bra fönster håller värmen kvar i huset under årets kalla månader och stänger den ute under de varma perioderna. Det påverkar både komforten i bostaden och energiförbrukningen. Även om det kostar mer att köpa fönster av hög kvalitet så är det i regel något som alltid lönar sig i längden. 

fönster

Trots hög kvalitet så kräver fönster, precis som allt annat som utsätts för daglig påfrestning, regelbundet underhåll. Det kan dock skilja hur ofta beroende på vilket material man valt till fönstren. Oavsett så är det viktigt att inte strunta i tecken som exempelvis att det börjar bli svårt att stänga fönstret eller att handtag och gångjärn trasslar. Det är bättre att serva fönstren direkt för att hindra felet från att växa sig större. 

Experter inom fönster i Göteborg 

Göteborgs Fönsterrenovering tillverkar nya fönster, gör fönsterbyten samt renoverar och reparerar fönster. De byter även ut fönsterglas vid behov. Göteborgs Fönsterrenovering åker ut till sina kunder för att lösa mindre servicearbeten, men kan vissa gånger behöva ta med fönstren till deras verkstad beroende på vad som ska fixas. Oavsett så ser de till att lösa problemet på bästa sätt.

Är man i behov av nya fönster så är det möjligt att beställa fönster tillverkade efter egna önskemål gällande form, storlek, beslag med mera från Göteborgs Fönsterrenovering.