spa

Skapa starka arbetslag med kombinerad konferens och SPA

Skapa starka arbetslag med kombinerad konferens och SPA

En konferens är något som kan stärka arbetslaget och ge mer motivation till arbete. Att åka iväg från kontoret och spendera några dagar tillsammans i en ny miljö kan ge mycket energi och skapa en viktig grund för gott samarbete kollegor emellan. En bra sak är att kombinera föreläsningar och arbete med god mat och nöjen. En konferens bör planeras i god tid och ha ett tydligt schema som tar med föreläsningar och arbete men även ger tid till aktiviteter och gemenskap. Det är viktigt att alla deltagare känner att de kan slappna av för att konferensen ska bli så effektiv som möjligt och visa på positiva resultat. Även fast en konferens kan vara kostsam och kräva mycket tid till planering och genomförande så är det en investering i företaget och de anställda. 

Är man intresserad av att lägga sin konference i Dalarna så är Åkerblads ett mycket bra alternativ. De kan erbjuda färdiga konferenspaket som till exempel Måbra konferens, Gastronomi konferens och Team konferens. Inget kan väl vara härligare än att kombinera arbetet med SPA behandlingar. Åkerblads  erbjuder även lokaler och grupprum för konferenser på allt från 2 till 230 deltagare.

Åkerblads är ett fyrstjärnigt hotell med nybyggd SPA avdelning som ligger i den lilla byn Tällberg i Dalarna. Det är ett naturskönt område med milsvida vyer över sjön Siljan. Tällberg är känt för högklassiga matupplevelser och genuin gästvänlighet. I Tällberg finns alla möjligheter för inspiration, upplevelser och avkoppling. Lägger man sin konferens där så kan man även kombinera arbetet med exempelvis mindfulness, olika typer av yoga, styrketräningsprogram, olika typer av dans, snöskotersafari, dryckesprovningar, teambildningaktiviteter, kyrkbåtsrodd, islandshästridning, dalahästtäljning, guidad kulturvandring och varför inte mordgåtor, där deltagarna själva är skådespelarna. 

Stärk de anställda och därmed även företaget genom att boka en högklassig konferens i en fantastisk miljö som lockar till kreativitet, gemenskap och avslappning.