telelösningar

Välfungerande kontakt för all företagskommunikation inom tele och data

Välfungerande kontakt för all företagskommunikation inom tele och data

Ett företag idag klarar sig knappast utan en väl fungerande kommunikation både via telefon men också via nätet, det vill säga datakommunikation. Allt från en väl fungerande intern lösning där allt inom företaget fungerar, som till exempel skrivare, ordrar, uppladdning och medarbetarnas datorer sinsemellan är lika viktig som kommunikationen utåt, mot kunder och omvärld. Säkra servrar, snabba system, pålitliga webbsidor och en utbyggd telefonväxel. Och en egen kontakt som samlar in information, analyserar och hanterar dina behov. 

 

Rörigt med olika operatörer och många kontakter

Man kan ha olika leverantörer av olika tjänster, helt beroende på vad man själv vill. Det kan vara kostnadseffektivt att ha just den operatör man valt för en viss tjänst, till exempel en telefonväxel. Man har kanske en helt annan  operatör av dataprogram och en tredje som har hand om webbsidan. Ytterligare en som hanterar molntjänster. Sammantaget blir det många olika aktörer att kommunicera med. Det kan uppstå problem när det inte är synkroniserat. Den ene vet inte exakt vad den andre behöver eller gör. Då är det otrolig lättnad att bara ha en samarbetspartner att kontakta kring olika telelösningar. 

 

 

Telefoner, datorer, internettjänster, lagring, allt samlat

Det betyder inte att allt är från samma leverantör eller av samma fabrikat. Det fina är att du fortfarande väljer märke och leverantör men allt hamnar inom samma paraply av telelösningar. De flesta större aktörerna på marknaden är representerade, men administreras av en spindel i nätet. En spindel som ger god och kompetent service när du behöver det. Istället för att hitta olika kontakter inom varje område, etablerar du en och samma stabila kontakt som hjälper dig med alla dina frågor rörande kommunikationen inom ditt företag. Du kan fokusera på din bransch och vara trygg med att allt som har med telefoner, IT och internet sköts av ett bolag med full koll.