kompletta stall

Välj kompletta stall till hästarna som kan kompletteras vid behov

Välj kompletta stall till hästarna som kan kompletteras vid behov

Hästar är underbara djur som kan skänka otroligt mycket glädje och vara ett väldigt trevligt sällskap. Hästar är dessutom väldigt mångsidiga och användas till allt från arbete och tävling till nöje. Det krävs dock en hel del utrustning oavsett vad hästen har för uppgifter i vardagen och de behöver såklart ett trevligt stall att bo i. Det finns även fördelar för skötare och ägare om stallet är funktionellt samt bra för hästen eller hästarna. Det är därmed något man bör välja med omsorg. 

Stall som är bra för både hästar och människor

Ett företag som arbetar med bra kompletta stallösningar för olika behov är Uteboxen. De är en av Sveriges största leverantörer av stall, uteboxar, vindskydd och stallinredning. De arbetar med omtanke om både hästar och människor, deras kompletta stall och boxar ska vara platser där hästar kan må bra, vara säkra och trivas.

Förutom att hästens välmående såklart är viktigt för människorna runt den så finns även fördelen att Uteboxens stall kan anpassas efter de behov som finns, som till exempel att ha plats för all utrustning och foder som behövs. Det går även att komplettera stallet med fler boxar om det behovet uppstår med tiden. Uteboxen erbjuder bland annat komplett stall MINI och komplett stall MAXI.

Flexibla stall för olika behov

Komplett stall MINI kan innehålla från två till fem boxar i storlekarna 5, 9, 10 eller 12 kvadratmeter. Det går även att välja om det ska finnas sidoytor såsom sadelkammare och foderutrymme. Komplett stall MAXI är stallet för den som behöver extra mycket plats, på dem går det att välja gångbredd på 2,5 eller 3 meter. Det är även möjligt att välja ljusinsläpp i taket.

Uteboxen är ett företag som alltid arbetar för att möta sina kunders behov och det är därmed möjligt att komma med önskemål så gör de sitt yttersta för att kunna erbjuda drömstallet.