semesterstugor

Vad gör ni i sommar?

Vad gör ni i sommar?

Planerar du för fullt inför semestern 2020 och är lite förvirrad i dessa dagar? Tänk på att det finns semesterstugor att hyra där ni kan umgås bara inom familjen. Åka ut på landet och ta hand om varandra i en vacker och avslappnad miljö. Det finns till och med semesterstugor som du kan boka med spapaket – kan det bli bättre än så? Med en pool intill stugan kan barnen plaska och leka medan mamman solar och mannen läser en bok. När det är dags för middag ställer ni ut grillen och grillar era egna favoriter. “Hemester” kan inte bli så mycket bättre än så.

 

En stuga för alla behov

Hyr en stuga där ni får plats för alla att sova bekvämt. Där det finns kök för eget hushåll, gröna ytor och avstånd till nästa semesterstuga. Du kan som sagt hitta stugor som har pool, bastu och badtunna – ja ett helt spapaket helt enkelt. Här kan ni lyxa och njuta i flera dagar och bara vara med den svenska sommaren. I det enkla bor det vackra – som en klok man sa. Den här sommaren är till för att odla våra relationer, komma varandra nära och fira livet.

 

 

Generationsboende på semestern

Hur hanterar ni era äldre just nu? Är de inräknade i semesterfirandet eller är ni försiktigare än så? Att hyra ett par semesterstugor intill varandra där ni som familj bor i en och far- eller morföräldrar bor nästgårds vore väl super? Kanske ska ni inte dela spapaket men ni kan mycket väl skåla med varandra från varsin altan eller samtala över morgonkaffet med två meters avstånd. Se det positiva i allt mörker och gör något extra njutbart – unna er en semesterstuga med spapaket i sommar. Handla extra badleksaker till barnen och en fin badtunika till mamma. Pappa kanske vill ha en ny grillspade?