trädfällning

Fackmannamässig trädfällning i Norrtälje - för allas trygghet

Fackmannamässig trädfällning i Norrtälje - för allas trygghet

Att fälla eller beskära träd kan vara ett riskabelt jobb att utföra om man inte är van eller om förutsättningarna inte är de bästa. Därför bör man överväga att anlita ett företag med lång erfarenhet av trädfällning, med personal som är specialiserade på att ta hand om träd, fräsa bort stubbar och frakta bort trädet efteråt. Har du träd som står i vägen eller som rentav utgör en fara? Kanske är träden så gamla att de inte klarar en storm till? Då bör du boka in trädfällning direkt, det är smidigare än du tror.

 

Fälla träd i tätbebyggt område

Hur svårt det kommer bli att fälla ditt träd varierar beroende på omgivningen där trädet står. Riskerar trädet att falla på bilar, hus eller människor krävs det mer erfarenhet och skicklighet. Man måste veta hur trädet ska fällas, hur det ska styras för att falla säkert och hur det ska kapas för att inte vara i vägen. I vissa fall kan trädet behöva plockas bort bit för bit med hjälp av en lyftkran. Kontakta din trädfällare för rådgivning angående detta.

 

 

Passa på att göra flera saker samtidigt

Ju mer du kan få gjort på en gång desto bättre, kanske är det fler träd som borde fällas när företaget ändå är där? Vill du att stubbarna som blir kvar ska fräsas bort direkt, eller vill du ha kvar dem? Kanske har du några andra gamla stubbar som också behöver fräsas bort?

Rådgör med företag som arbetar professionellt med trädfällning i Norrtälje, och be om en offert på att fälla samtliga träd som är i vägen eller i riskzon på något vis. Vad kostar det om stubbarna ska fräsas direkt eller i efterhand, skiljer det sig åt i pris? Och om stubbarnas hål ska fyllas med jord, kom ihåg att säga till även om detta direkt!